Vaikų ir jaunimo choro „Mykoliukų“ stovykla

Pirma diena prie Baltijos jūros prabėgo pilna įspūdžių. Apsistojom Šventojoje. Meldėmės šlovindami Dievą Palangos Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje, kopėme į bokštą ir, žinoma, mėgavomės jūra, bangomis ir nuostabiu saulėlydžiu.

Antrąją dieną skyrėme asmeninei maldai ir apmąstymams. Kur tai geriausiai daryti? Žinoma prie jūros klausantis vėjo, kai ošia bangos. Turėjome ir kasų pynimo edukaciją. Didžiuojamės būdamos ilgakasėmis lietuvaitėmis. Po pietų vykome į pramogų kompleksą. Vakare ėjome palydėti saulės ir apmąstymuose prabėgusios dienos supratome, kad mums dar reikia mokytis džiaugtis kiekviena Dievo dovanota akimirka.

Trečią „Mykoliukų“ dieną praleidome Nidoje ir Klaipėdoje. Dalinamės gražiausiais prisiminimais.

Norime padėkoti visiems, kas lydėjo mus šioje kelionėje, kas buvo mintimis ir maldoje su mumis. Nuoširdžiai dėkojame mūsų klebonui Leonui Klimui už palaikymą ir paramą „Mykoliukų“ stovyklai. Dėkojame už šiltą priėmimą Palangos Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų parapijai ir jos klebonui kun. relig. m. mgr. Kęstučiui Balčiūnui, Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos klebonui kun. relig. mgr. Mindaugui Šlaustui ir vargonininkei Gražinai Ribokaitei.

Šilti prisiminimai liks mūsų širdyse.

„Mykoliukų“ vasara baigėsi, bet nesibaigė „Mykoliukų“ tarnystė.

Vadovai: Renata Blusevičienė ir Dailius Kavalevskis

2023-08-24