Šeimos centro savanoriai: „Mes labai pasiilgome šeimų susibūrimų“

Širvintų dekanato šeimos centro savanoriai liepos 25 d. po ilgos pertraukos ir karantino susitiko su naująja centro vadove Neringa Kazlauskiene ir dvasios vadovu kunigu Adam Adukovski.

Po vakarinių Šv. Mišių savanoriai ir palaikantys Šeimos centro veiklą susėdo į bendrą ratą pasidalinti per karantiną patirtais išgyvenimais, išsakyti poreikį, ką norėtų nuveikti šeimų labui per metus. Didžioji dalis dalyvavusiųjų išreiškė norą kuo daugiau pabūti kartu su bendraminčiais, nes per karantiną jautėsi vieniši. Savanoriai Katerina, Zenonas, Žydronė norėtų susitikimų su įvairių šeimų judėjimų, esančių Lietuvoje, nariais, pasidalinti liudijimais. Savanorė Laura tikisi atgaivinti grupę „Motinos maldoje“. Kunigas Adamas sutiko pravesti užsiėmimus tikėjimo tema. Kol tėvai dalinosi savo mintimis, kūrė metų veiklos planą, vaikai žaidė su savanore Adrija.

Susitikimo metu savanoriai sutarė susitikti iki vasaros pabaigos kas savaitę, o po to vieną kartą per mėnesį. Kitas susitikimas vyks po savaitės gyvybės tema, kurią vainikuos agapė. Į susitikimus yra kviečiamos viso Širvintų dekanato šeimos, norinčios pagilinti savo tikėjimą, pabūti kartu, siekiančios susiburti į tikinčių šeimų bendruomenę.

Širvintų dekanato Šeimos centro informacija

Susitikimo akimirkos: